Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can I see fans speeds at all?
#1
I have enabled "fans" but I cannot see any heading with fans in the sensors display. Could someone please tell me if and how I can see the fans speeds? Many thanks
Reply
#2
Which system is that?
Reply
#3
(05-15-2018, 02:07 PM)Martin Wrote: Which system is that?

Hello, it is a laptop Clevo P170SM-A Intel 4710MQ Southbridge HM87. I think I also tried it on a Dell Alienware 17 R5 and it did not work there too.
Reply
#4
See this thread regarding Clevo fan speed monitoring and what's required to submit: https://www.hwinfo.com/forum/Thread-Solv...vo-laptops
Reply
#5
(05-15-2018, 03:38 PM)Martin Wrote: See this thread regarding Clevo fan speed monitoring and what's required to submit: https://www.hwinfo.com/forum/Thread-Solv...vo-laptops

When I start hwinfo I see just the sensors I cannot find a way to see the other settings? Is there an option somewhere or should I re-install it?
Reply
#6
You can go into settings by right-clicking on the HWiNFO icon in notification area (tray).
Reply
#7
Ah OK, I found it now, thanks
Reply
#8
(05-15-2018, 02:43 PM)doofus Wrote:
(05-15-2018, 02:07 PM)Martin Wrote: Which system is that?

Hello, it is a laptop Clevo P170SM-A Intel 4710MQ Southbridge HM87. I think I also tried it on a Dell Alienware 17 R5 and it did not work there too.
Same Issue here with Asus G752VY No fan sensor reading for either CPU or GPU Undecided
Reply
#9
(07-11-2018, 01:16 PM)clintlgm Wrote: Same Issue here with Asus G752VY No fan sensor reading for either CPU or GPU Undecided

Please attach the HWiNFO Report and Debug File with sensor data.
Reply
#10
(07-11-2018, 01:43 PM)Martin Wrote:
(07-11-2018, 01:16 PM)clintlgm Wrote: Same Issue here with Asus G752VY No fan sensor reading for either CPU or GPU Undecided

Please attach the HWiNFO Report and Debug File with sensor data.

Never mind latest version shows both GPU and CPU fan speeds  Big Grin
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)