Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HWiNFO32 and HWiNFO64 v5.10 released
#1
HWiNFO32/64 v5.10 has been released.
Changes:
  • Enhanced support of Intel Knights Landing.
  • Enhanced support of Intel Kaby Lake and Denverton.
  • Added workaround for some Intel RSTe drivers causing crash.
  • Added new sensor to monitor current memory timings.
  • Restored lost Windows 98 compatibility.
  • Added monitoring of Thermaltake DPS PSUs.
  • Added monitoring of Enermax Digifanless PSUs.
  • Added monitoring of Corsair RMi and HXi series PSUs.
  • Enhanced sensor monitoring on ASUS H110 series.
  • Enhanced reporting of ATA features (security, version).
  • Fixed SMART reporting on Samsung NVMe drives (requires latest 950 Pro driver).
  • Added option to show average values in tray and to divide values by 1000.
  • Added ability to specify a custom period (last N samples) for calculating average sensor values.
  • Fixed monitoring of AMD Carrizo and Nolan CPU sensors.
  • Added monitoring of HID-capable UPS devices.
  • Fixed enumeration of some USB3 xHCI Controllers.
Reply
#2
Hi Martin

Using Shift+o to make uppercase for letter o , seems impossible from my keyboard  while using HWiNFo, would you prevent this?
Thanks.

Edit:
unchecked Enable hotkey for toggling OSD fix my problem ( the hotkey is ALT+O).
Seems enable hotkey for oSD prevent me to use some key

I use Shift + Alt + O now Big Grin for OSD hotkey, this way Shift+o to make uppercase o letter works Tongue
Reply
#3
Guess this is another bug...
HWiNFO stop working as soon as i unchecked Current in General Tab


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#4
(11-28-2015, 12:36 PM)wawans1975 Wrote: Guess this is another bug...
HWiNFO stop working as soon as i unchecked Current in General Tab

Sorry, but I cannot reproduce this crash. What settings are you using, does it always crash, or anything else needed to make it happen ?
Reply
#5
(11-28-2015, 01:32 PM)Martin Wrote:
(11-28-2015, 12:36 PM)wawans1975 Wrote: Guess this is another bug...
HWiNFO stop working as soon as i unchecked Current in General Tab

Sorry, but I cannot reproduce this crash. What settings are you using, does it always crash, or anything else needed to make it happen ?

i just reinstall HWiNFO to make sure (default settings), yes it always crash, nothing else needed.
crash can occure too if first disable all sensors through its headers then unchecked Current (no crash). But as soon as enable one header to start monitoring crash happen

more info:
downloading old versions 460 and  464 (zip files from oldfoss) and testing both:
1. uncheck Current and restart HWiNFO64
2. 460 not crash but 464 do

added ss of HWiNFO64 460 Sensor Windows without Current


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#6
I have tried with different settings, but sorry still cannot get it to crash.
Maybe it depends on some of you settings, so can you try to "Reset Preferences" and see if you can reproduce it ?
Reply
#7
(11-29-2015, 10:31 AM)Martin Wrote: I have tried with different settings, but sorry still cannot get it to crash.
Maybe it depends on some of you settings, so can you try to "Reset Preferences" and see if you can reproduce it ?

I unchecked Remember Preferences and Reset Preferences , still crashing  after restart HWiNFO64 5.10-2700 and unchecked Current to not showing Current Columns.
Doing the same for HWiNFO64 4.60-2460 not crashing it..
Guess i leave  show Current Column checked all time.. Big Grin
Reply
#8
Hi Martin,
That HWiNFO64 v4.60 for comparison seems crash too if all Current, Min, Max and Average are unchecked,
have you tried that with v.5.10 on your pc?
Reply
#9
I'm trying v5.10 only and couldn't get it to crash. There's no need to try older versions.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)