Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Issue with clock speed reporting
#1
I seem to be having an issue with the CPU clock speed reporting.
[Image: KV4xgoe.jpg]

On the top left is the meter I'm trying to get to read the clock speed, on the right the HWiNFO Skin.

I'm trying to figure out where I went wrong...

Here's the code I'm using for the skin:
PHP Code:
[Rainmeter]
Author=bobyflo
Update
=1000
AppVersion
=1001000
LocalFont
="#SKINSPATH#Circuitous\DejaVuSans.ttf"
LocalFont2="#SKINSPATH#Circuitous\DejaVuSansCondensed.ttf"

;Metadata added by RainBrowser
;http://rainmeter.net/RainWiki/index.php?title=Rainmeter_101#.5BMetadata.5D

[Metadata]
Name=Processor
Config
=Circuitous Processor
Description
=Gives percentual usagetop process, and top process percentage.  The bar represents used CPU.
Instructions=
Version=beta
Tags
=Roundline CPU Processor Circle
License
=Creative Commons Attribution-Non-Commercial-Share Alike 3.0
Preview
=temperature6core.png
;End of added Metadata

[Variables]
@include=
#SKINSPATH#Circuitous\Variables.inc

[MeasureTempCPU0]
Measure=Plugin
Plugin
=HWiNFO.dll
HWiNFOID
=3001004
MinValue
=0
MaxValue
=100

[MeasureCPU]
Measure=CPU

[MeasureCPU1]
Measure=CPU
Processor
=0

[MeasureCPU2]
Measure=CPU
Processor
=1

[MeasureCPU3]
Measure=CPU
Processor
=2

[MeasureCPU4]
Measure=CPU
Processor
=3

[MeasureCPU5]
Measure=CPU
Processor
=4

[MeasureCPU6]
Measure=CPU
Processor
=5

[MeasureCPU7]
Measure=CPU
Processor
=6

[MeasureCPU8]
Measure=CPU
Processor
=7

[MeasureProcess]
Measure=Plugin
Plugin
=Plugins\AdvancedCPU.dll
TopProcess
=2
CPUExclude
=Idle

[MeasureProcessBar]
Measure=Plugin
Plugin
=Plugins\AdvancedCPU.dll
TopProcess
=1
CPUExclude
=Idle

[MeasureAlways1]
Measure=FreeDiskSpace
Drive
=C:\
Total=1
MaxValue
=1
MinValue
=0
UpdateDivider
=86400

[color=#FF0000][MeasureClockSpeed]
Measure=Plugin
Plugin
=HWiNFO.dll
HWiNFOID
=1006000[/color]

;--------------------------------------
[
MeterMainBG]
Meter=IMAGE
SolidColor
=0,0,0,0
X
=0
Y
=0
W
=200
H
=75
LeftMouseDownAction
=!Execute ["C:\Program Files\CPUID\ROG CPU-Z\cpuz.exe"]
RightMouseDownAction=!Execute ["C:\Program Files (x86)\Intel\Extreme Tuning Utility\Client\PerfTune.exe"]

[
MeterCPUBG]
MeasureName=MeasureAlways1
Meter
=ROUNDLINE
X
=35
Y
=35
StartAngle
=0
RotationAngle
=4.712389
LineWidth
=5
LineStart
=20
LineLength
=35
LineColor
=#CircleBG#
Solid=1
AntiAlias
=1

;===============================
[
MeterTempCPU0CircleLight]
MeasureName=MeasureCPU1
Meter
=ROUNDLINE
X
=35
Y
=35
StartAngle
=0
RotationAngle
=4.712389
LineWidth
=5
LineStart
=22
LineLength
=23
LineColor
=#CircleBar#
Solid=1
AntiAlias
=1

[MeterTempCPU1CircleLight]
MeasureName=MeasureCPU2
Meter
=ROUNDLINE
X
=35
Y
=35
StartAngle
=0
RotationAngle
=4.712389
LineWidth
=5
LineStart
=24
LineLength
=25
LineColor
=#CircleBar#
Solid=1
AntiAlias
=1

[MeterTempCPU2CircleLight]
MeasureName=MeasureCPU3
Meter
=ROUNDLINE
X
=35
Y
=35
StartAngle
=0
RotationAngle
=4.712389
LineWidth
=5
LineStart
=26
LineLength
=27
LineColor
=#CircleBar#
Solid=1
AntiAlias
=1

[MeterTempCPU3CircleLight]
MeasureName=MeasureCPU4
Meter
=ROUNDLINE
X
=35
Y
=35
StartAngle
=0
RotationAngle
=4.712389
LineWidth
=5
LineStart
=28
LineLength
=29
LineColor
=#CircleBar#
Solid=1
AntiAlias
=1

[MeterTempCPU4CircleLight]
MeasureName=MeasureCPU5
Meter
=ROUNDLINE
X
=35
Y
=35
StartAngle
=0
RotationAngle
=4.712389
LineWidth
=5
LineStart
=30
LineLength
=31
LineColor
=#CircleBar#
Solid=1
AntiAlias
=1

[MeterTempCPU5CircleLight]
MeasureName=MeasureCPU6
Meter
=ROUNDLINE
X
=35
Y
=35
StartAngle
=0
RotationAngle
=4.712389
LineWidth
=5
LineStart
=32
LineLength
=33
LineColor
=#CircleBar#
Solid=1
AntiAlias
=1
;===============================

[
color=#FF0000][MeterCPUText]
MeasureName=MeasureClockSpeed
Meter
=STRING
X
=35
Y
=-3
StringAlign
=LEFT
StringStyle
=NORMAL
StringEffect
=#StringEffect#
FontEffectColor=#CircleBG#
FontFace=#Font1#
FontSize=#Size1#
FontColor=#TextColorMain#
AntiAlias=1
Percentual
=1
Text
="CPU %1mhz"[/color]

[
MeterTempCPU°C]
MeasureName=MeasureTempCPU0
Meter
=STRING
X
=35
Y
=26
StringAlign
=CENTER
StringStyle
=NORMAL
StringEffect
=#StringEffect#
FontEffectColor=#CircleBG#
FontFace=#Font2#
FontSize=11
;Size3#
FontColor=#TextColorMain#
AntiAlias=1
Text
="%1°C"
AutoScale=1
NumOfDecimals
=0
Percentual
=1

[MeterTop]
MeasureName=MeasureProcess
;MeasureCPU1
MeasureName2
=MeasureProcessBar
;MeasureCPU2
Meter
=STRING
X
=20r
Y
=-23R
StringAlign
=LEFT
StringStyle
=BOLD
StringEffect
=#StringEffect#
FontEffectColor=#CircleBG#
FontFace=#Font2#
FontSize=#Size2#
FontColor=#TextColorSub#
AntiAlias=1
AutoScale
=1
Percentual
=1
Text
="%1: %2%" 

Figured it out. It was defaulting to a % instead of a raw value.

Love the Plugin and the App!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)