Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kraken x61 values are not monitored.
#1
I have a kraken x61 and the values are always 0. 

However, if i turn off CAM software, HWINFO64 will then start to properly monitor values.
It seems that CAM has some sort of exclusive access to the x61.
Is there a way to work around this?


Thanks in advance. 

http://puu.sh/zWq8s/e0796d23f3.png
Reply
#2
Please attach the HWiNFO Debug File when values are 0 and not zero, I will look at that.
Reply
#3
Hey Martin. 
I'm not too sure what you mean by 0 and zero. I'll post some debug files:
a.One where CAM is off and the program is monitoring fine. http://puu.sh/zWJic/9d7f219d4d.png
b.One where it works, then i turn CAM on then it stops monitoring. http://puu.sh/zWJx6/6906c95e5d.png
c.And one where CAM is opened before HWINFO64 and it doesnt detect my kraken x61 whatsoever. http://puu.sh/zWJyJ/2162bad6d6.png

Hope you can find some solution. Thanks in advance.


Attached Files
.dbg   A.DBG (Size: 784.37 KB / Downloads: 1)
.dbg   B.DBG (Size: 1.15 MB / Downloads: 1)
.dbg   C.DBG (Size: 826.83 KB / Downloads: 1)
Reply
#4
Thanks for the data.
The problem here is that the CAM software claims exclusive access to the cooler and doesn't allow anyone else to access it while it's active.
HWiNFO on the other hand allows this, but when it's locked, HWiNFO looses access.
I'm afraid there's no solution for this possible on my side, this can be fixed only by a change in CAM.
Reply
#5
That's unfortunate then. Thanks anyways
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)