Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MMX benchmark indicate a very low score
#1
Hello,

here my report:
(i don't know why bios is not recognize my CPU L2 cache?...)

When i ran benchmark part, all is OK but only one:
MMX benchmark indicate a very low score

score mmx is: 55853 less as a core2duo T7400 but i have C2Q 9650...


what do you think about that??

thx bye


Attached Files
.7z   test.7z (Size: 36.18 KB / Downloads: 125)
Reply
#2
Have you run the test in Multi-threaded mode?
If yes, there already seem to be issues with MMX score under Windows 7, but the reason is still unkown.

tma86 Wrote:Hello,

here my report:
(i don't know why bios is not recognize my CPU L2 cache?...)

When i ran benchmark part, all is OK but only one:
MMX benchmark indicate a very low score

score mmx is: 55853 less as a core2duo T7400 but i have C2Q 9650...


what do you think about that??

thx bye
Reply
#3
While looking at your logifile, I see more other problems there, especially wrong GPU Memory Clock reported.
Could you please attach the HWiNFO32 Debug File, so I can check and fix it?
You can find instructions hwo to create it here: http://www.hwinfo.com/forum/Thread-IMPOR...g-a-report
Reply
#4
Hi, thx for quick reply...

Yes i use multi-thread bench.

i post the debug file, i hope will help you a little bit.

Regards


Attached Files
.7z   HWiNFO32.7z (Size: 60.06 KB / Downloads: 123)
Reply
#5
Hi,

I tried to fix some issue like GPU Memory Clock and sensor values.
Please try the following build:
http://www.hwinfo.sk/beta/hw32_345_677.zip
and post a new log/dbg so I can check if it's ok.

Thanks,
Martin

tma86 Wrote:Hi, thx for quick reply...

Yes i use multi-thread bench.

i post the debug file, i hope will help you a little bit.

Regards
Reply
#6
ok thx, i'll do that soon. Promise.
Reply
#7
hi you can see in attach files the report and debug with the hw32_345_677.zip.

For me GPU temp and clock are OK (according to ati overdrive) because the GPU underclock to
400Mhz in 2D mode and have a step to 600Mhz i think and 850MHZ in full load in 3D.


Attached Files
.7z   Desktop.7z (Size: 74.05 KB / Downloads: 125)
Reply
#8
Looks ok to me now.
Thanks for the feedback.

tma86 Wrote:hi you can see in attach files the report and debug with the hw32_345_677.zip.

For me GPU temp and clock are OK (according to ati overdrive) because the GPU underclock to
400Mhz in 2D mode and have a step to 600Mhz i think and 850MHZ in full load in 3D.
Reply
#9
Thanks you too for your soft (and for future nice monitoring graph with alarm Wink )
Reply
#10
I also have this effect MMX is a lot lower with Win7
Dual Core T2390 1.86 GHz

WinXP(prof) -- Win7 (business)
CPU 38706 -- 45909
FPU 28178 -- 28092
MMX 57666 -- 17639

Memory 1741 -- 1766

Disk is not comparable - 2 dif. HDs :oops:

I did 2 more runs for the atachments (sorry)


Attached Files
.zip   HWiNFO32.zip (Size: 33.51 KB / Downloads: 104)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)