Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Monitoring CPU Core Voltage and OSD
#1
Hi.

I can't get Afterburner to show the graph for CPU Voltage in the monitor window. Nor will it show on OSD.

You can view the screenshot here:
https://imgur.com/a/TTyvAAP

I tried to add an attachment but it didn't work. Seems unclear.
1. Choose File = Done.
2. Then what? Add Attachment? = Didn't do anything. 
3. View My Attachments = No attachment

Thanks, Kel
Reply
#2
This is most probably because your mainboard cannot monitor CPU Core Voltage (Vcore). Only CPU VID values are available, which might be used for reference.
Reply
#3
Ok. Thanks for the prompt reply.

I can see the values in CPUID ROG Edition.

In HWINFO, I can see individual core values, just not the package value.

Also, why is the CPU Voltage option available/visible through the Afterburner plugin setup window, but not in HWINFO's main window?

Lastly... Love the software. I'd like to donate. Can you supply a link?

Thanks again.
Reply
#4
I believe that CPUID shows VID instead of Vcore on your board. Just compare the values. There's no unified (package) Vcore available.
I can't speak for the Afterburner plugin, it's not created by me, but MSI AB author. The plugin probably always expects a Vcore value to be present, but on some systems (especially Haswell-based) it's not available.
You can find a link for donations at the bottom of the main HWiNFO homepage. Thanks!
Reply
#5
You're welcome Martin. Thanks again.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)