Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[solved]  Aquasuite and WMI support
#21
Is the other way arround also possible?
So would HWInfo be able to read temps and fanspeeds from aquasuite?
Reply
#22
I don't have the required technical information from Aquasuite. If they can share it, I can check how to integrate it into HWiNFO.
Reply
#23
(08-18-2014, 07:44 PM)Martin Wrote: I don't have the required technical information from Aquasuite. If they can share it, I can check how to integrate it into HWiNFO.

Right, since you worked with aquacomputer to make it work the other way around I hoped you'd hace enough info Wink
There's also a shared memory export feature within aquasuite (picture attached) but I'm not sure if that's of any help...


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#24
That might be the way.. I have sent a question to aquacomputer to provide more information...
Reply
#25
Any word from aquacomputer yet?
Reply
#26
I have got some information from them including a pointer to SDK, but unfortunately I've been too busy to implement that yet.
Reply
#27
What kind of information from Aquasuite would you like to see in HWiNFO ? I suppose only those related to their own cooling solutions. Unfortunately I don't have any Aquacomputer hardware, so it is not easy for me to test it.
I think it would be a sort of dead-lock if Aquasuite would read information from HWiNFO, report them, then HWiNFO would read all information from Aquasuite and so on Wink
Reply
#28
Yes, I would only be interested in the info from aquatuning hardware. Currently I have a Power adjust 2 monitoring my water temp and controlling the fans of my rads accordingly. But I use HWiNFO as my main system overview and would very much like these readings in there as well.

For me it has no high priority and would be nice if it can be done eventually so no hurry Wink
BTW since I'm on a request tour anyway Tongue
Would it be possible to use a RTSS like font for the Logitech LCD? I really like the feature but it's pretty hard to read the current font when using the monochrome LCD boards (G15/G510)
Reply
#29
You might try the LCDHost plugin, it should offer more options for LCD.
Reply
#30
Thanks for the info! But apparently the plugin is broken since the new version of HWiNFO: http://forum.linkdata.se/topicseen./lcdh...8.html#new

Yet I'll revert back to a previous version of HWiNFO and check LCDHost out.
Still, since the functionality is already in HWiNFO I'd rather use as few programs as possible Smile Though I also totally understand that you're busy enough as it is Wink
Reply
#31
I'll try to get someone to fix the LCDHost plugin again. Unfortunately I'm not its author...
Reply
#32
(09-09-2014, 07:25 PM)Martin Wrote: I'll try to get someone to fix the LCDHost plugin again. Unfortunately I'm not its author...

I know, on the LCDHost forum they tried to contact the original creator which stated he no longer supports the plugin...

Thanks for your support so far Smile
Reply
#33
Any word on a LCD host fix?
Not trying to push, just curious Smile
Reply
#34
I'm not getting any response Sad
Reply
#35
Update: I'm working on direct support of Aquaero4/5.
A test build should be ready soon Wink
Reply
#36
Update2: So here's a test build to test Aquaero support: www.hwinfo.com/beta/hw64_447_2338.zip
Please let me know if you see any issues, in such case a HWiNFO Debug File might help.
Reply
#37
Nice! keep up the great work!
Unfortunately I can't help testing since I have the poweradjust 2 and it doesn't get recognized yet in HWiNFO Smile
Reply
#38
I have no information about poweradjust 2 yet. Aquacomputer gave me information for Aquaero and Aquaduct only.
Reply
#39
(11-03-2014, 10:09 AM)Martin Wrote: I have no information about poweradjust 2 yet. Aquacomputer gave me information for Aquaero and Aquaduct only.

It's been a while so I'll just ask... Any word from Aquacomputer about the poweradjust yet, or will that never happen Smile
Reply
#40
It should be already working in the latest HWiNFO Beta v4.49 build 2385 Wink
Though there still might be some values not displayed by HWiNFO, but I expected this to be solved soon as well...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)