Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved Crucial_CT256M550SSD1
#1
Question 
My SSD Crucial_CT256M550SSD1 is not showing the [AD] Wear Leveling Count/Erase Count: 100/Always OK, Worst: 100 (Data = 5) in the Sensors window and was wondering why? (see image below).

[Image: sV4u9Bwl.png]

I did notice that the other SSD C300-CTFDDAC128MAG is showing C300 CTFDDAC128MAG [00000000104703001A8B] Remaining Life in the Sensors window (see image below).

[Image: TglPDu6l.png]
Reply
#2
Thumbs Up 
(07-27-2014, 04:16 AM)SlompOchomp Wrote: My SSD Crucial_CT256M550SSD1 is not showing the [AD] Wear Leveling Count/Erase Count: 100/Always OK, Worst: 100 (Data = 5) in the Sensors window and was wondering why? (see image below).
Crucial_CT256M550SSD1

I did notice that the other SSD C300-CTFDDAC128MAG is showing C300 CTFDDAC128MAG [00000000104703001A8B] Remaining Life in the Sensors window (see image below).
C300-CTFDDAC128MAG

Thanks!
HWiNFO Beta version: 4.41-2265 fixed this issueSmile

[Image: JVdvzBql.png]
Reply
#3
Thanks for the feedback. Though I'm not sure if that item really represents the remaining life in % for your drive. Are there any other tools reporting this are the remaining life ?
Reply
#4
(07-28-2014, 03:08 PM)Martin Wrote: Thanks for the feedback. Though I'm not sure if that item really represents the remaining life in % for your drive. Are there any other tools reporting this are the remaining life ?

Yes it looks to be correct. Smile
[Image: Icc1Kbl.png]
[Image: bCxnwjx.png]
Reply
#5
Thanks. Let's see later if it reports properly when it drops below 100% Wink
Reply
#6
(07-28-2014, 04:16 PM)Martin Wrote: Thanks. Let's see later if it reports properly when it drops below 100% Wink
OK I'll let you know later.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)