Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved MSI Z87i Gaming AC - 12V invalid reporting
#1
Hello,

I'm have a minor issue with HWINFO64 reporting 12V voltage incorrectly. BIOS shows the correct value.

Screenshot & debug file included.


Thanks for your help.


Attached Files Thumbnail(s)
   

.dbg   HWiNFO64.DBG (Size: 369.46 KB / Downloads: 1)
Reply
#2
Thanks for the report.
Can you please also attach a photo of the BIOS health screen, or an MSI tool showing correct values ?
Reply
#3
Hello,

Please find both captures attached.


Attached Files Thumbnail(s)
       
Reply
#4
Thanks. I'll try to fix this in the next build released.
Are the other values reported by HWiNFO in sync with MSI Command Center ?
Reply
#5
Everything is spot on except from that 12V reading.

I forgot to mention it used to work until maybe version 4.32 (can't remember exactly which one it all started with).

Thanks for your quick answer (for such a small issue).
Reply
#6
OK, I think I have now all values including CPU SA, CPU Ring and PCH 1.05V.
If you need a fixed build sooner than the next public Beta release, let me know Wink
Reply
#7
(06-12-2014, 11:17 PM)Martin Wrote: OK, I think I have now all values including CPU SA, CPU Ring and PCH 1.05V.
If you need a fixed build sooner than the next public Beta release, let me know Wink

Now that´s what I call efficiency Cool. I'll wait until the next public beta is released. Thanks again.
Reply
#8
You're welcome Wink
Time for bed now Wink
Reply
#9
Hi Martin,

just to let you know that the issue is resolved. Thanks and have a nice day.
Reply
#10
Thanks for the feedback Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)