Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved Northbridge Temp Error!
#1
My motherboard is the MSI P6N SLI V2 and the nothbridge temperature does not update. It gives me the first reading when i start the program up and never changes. Is there any way this can be fixed so the northbridge temperature updates as does the rest of the sensors do? Report log attached however as last time unable to get debug file for some unknown reason.


Attached Files
.zip   HWiNFO Report Log.zip (Size: 12.61 KB / Downloads: 2)
Annihilator V2.0
Intel Core i7 2600k @ 5Ghz @ 1.39v
Zalman LQ315 AIO
16Gb Corsair Vengeance Pro 1600Mhz 9-9-9-24-1T
SanDisk X110 128Gb Toshiba DT01ACA100 1Tb
Asus Strix GTX 980Ti 1480/7600 @ 1.18v
LG Flatron W2243S
Windows 10 64 bit Pro
ASRock Extreme 6 Z77
NZXT H440 Red/Black
Corsair HX1050 PSU
Reply
#2
Since I can't check the debug file and the report file you attached doesn't contain sensor data, I'm not sure which NB temperature you mean and from which sensor.
Could you please attach a screenshot of the sensors window showing the problematic item ?
Reply
#3
Attached is the screen shot of the program and with the red ring is the sensor needed to be sorted Smile


Attached Files Thumbnail(s)
   
Annihilator V2.0
Intel Core i7 2600k @ 5Ghz @ 1.39v
Zalman LQ315 AIO
16Gb Corsair Vengeance Pro 1600Mhz 9-9-9-24-1T
SanDisk X110 128Gb Toshiba DT01ACA100 1Tb
Asus Strix GTX 980Ti 1480/7600 @ 1.18v
LG Flatron W2243S
Windows 10 64 bit Pro
ASRock Extreme 6 Z77
NZXT H440 Red/Black
Corsair HX1050 PSU
Reply
#4
Thanks, I see now.. This seems to be an issue in HWiNFO and I'm going to fix this now.
Be sure to check the next available build Wink
Reply
#5
ok thank you Smile
Annihilator V2.0
Intel Core i7 2600k @ 5Ghz @ 1.39v
Zalman LQ315 AIO
16Gb Corsair Vengeance Pro 1600Mhz 9-9-9-24-1T
SanDisk X110 128Gb Toshiba DT01ACA100 1Tb
Asus Strix GTX 980Ti 1480/7600 @ 1.18v
LG Flatron W2243S
Windows 10 64 bit Pro
ASRock Extreme 6 Z77
NZXT H440 Red/Black
Corsair HX1050 PSU
Reply
#6
Please check the newly released v4.11-1844 Beta. It should fix this problem.
Reply
#7
Fantastic. this all works super. thanks for your work on this awesome software.
Annihilator V2.0
Intel Core i7 2600k @ 5Ghz @ 1.39v
Zalman LQ315 AIO
16Gb Corsair Vengeance Pro 1600Mhz 9-9-9-24-1T
SanDisk X110 128Gb Toshiba DT01ACA100 1Tb
Asus Strix GTX 980Ti 1480/7600 @ 1.18v
LG Flatron W2243S
Windows 10 64 bit Pro
ASRock Extreme 6 Z77
NZXT H440 Red/Black
Corsair HX1050 PSU
Reply
#8
Thanks for your feedback Smile
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)