Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved Only ond HDD temp!
#1
I only have 1 hdd temp and that's coming from my 128gb sandisk x110 ssd. however my Toshiba 1tb hdd temp is not being recognised, only the drive warning and failure is?
Annihilator V2.0
Intel Core i7 2600k @ 5Ghz @ 1.39v
Zalman LQ315 AIO
16Gb Corsair Vengeance Pro 1600Mhz 9-9-9-24-1T
SanDisk X110 128Gb Toshiba DT01ACA100 1Tb
Asus Strix GTX 980Ti 1480/7600 @ 1.18v
LG Flatron W2243S
Windows 10 64 bit Pro
ASRock Extreme 6 Z77
NZXT H440 Red/Black
Corsair HX1050 PSU
Reply
#2
Please attach a HWiNFO Report File, or a screenshot of the main window / drive information where it shows S.M.A.R.T. details.
Reply
#3
[Image: HWiNFO%20Main%20Window_zpsgvugylla.png]
As you can see the smart data only shows the ssd not the Toshiba hdd. but if I disable the ssd smart data the Toshiba will show up?
Annihilator V2.0
Intel Core i7 2600k @ 5Ghz @ 1.39v
Zalman LQ315 AIO
16Gb Corsair Vengeance Pro 1600Mhz 9-9-9-24-1T
SanDisk X110 128Gb Toshiba DT01ACA100 1Tb
Asus Strix GTX 980Ti 1480/7600 @ 1.18v
LG Flatron W2243S
Windows 10 64 bit Pro
ASRock Extreme 6 Z77
NZXT H440 Red/Black
Corsair HX1050 PSU
Reply
#4
Sorry, I meant a screenshot of the main HWiNFO window. In case you're using Sensor-only mode, you'll need to deactivate it in order to reach the main window with hardware details.
Reply
#5
[Image: HWiNFO%20Main%20Window_zpsypt31vfi.png]
Ok my HDD shows up but won't show up in sensors?
Annihilator V2.0
Intel Core i7 2600k @ 5Ghz @ 1.39v
Zalman LQ315 AIO
16Gb Corsair Vengeance Pro 1600Mhz 9-9-9-24-1T
SanDisk X110 128Gb Toshiba DT01ACA100 1Tb
Asus Strix GTX 980Ti 1480/7600 @ 1.18v
LG Flatron W2243S
Windows 10 64 bit Pro
ASRock Extreme 6 Z77
NZXT H440 Red/Black
Corsair HX1050 PSU
Reply
#6
I'm sorry again, but that's the Summary window, not the main one with a tree on the left side. You should see something like this: http://www.hwinfo.com/img/HWiNFO64_main_2.png and check the Drive information there.
Reply
#7
[Image: HWiNFO%20Main%20Window_zpsvysgnoot.png]
Finally I got the right screen. forgot I disabled the main window from showing. anyway anything you can suggest here?
Annihilator V2.0
Intel Core i7 2600k @ 5Ghz @ 1.39v
Zalman LQ315 AIO
16Gb Corsair Vengeance Pro 1600Mhz 9-9-9-24-1T
SanDisk X110 128Gb Toshiba DT01ACA100 1Tb
Asus Strix GTX 980Ti 1480/7600 @ 1.18v
LG Flatron W2243S
Windows 10 64 bit Pro
ASRock Extreme 6 Z77
NZXT H440 Red/Black
Corsair HX1050 PSU
Reply
#8
Finally Smile Now please scroll down in that list, so complete S.M.A.R.T. information is visible. I need to see whether it reports a temperature.
Reply
#9
[Image: HWiNFO%20Main%20Window_zps6ra5ek6l.png]
here is the temp of the drive Smile
Annihilator V2.0
Intel Core i7 2600k @ 5Ghz @ 1.39v
Zalman LQ315 AIO
16Gb Corsair Vengeance Pro 1600Mhz 9-9-9-24-1T
SanDisk X110 128Gb Toshiba DT01ACA100 1Tb
Asus Strix GTX 980Ti 1480/7600 @ 1.18v
LG Flatron W2243S
Windows 10 64 bit Pro
ASRock Extreme 6 Z77
NZXT H440 Red/Black
Corsair HX1050 PSU
Reply
#10
OK, then the problem must be in the sensors window.
On the first screenshot I see you have a lot of sensors hidden. Is it possible that you have accidentally hidden that disk sensor? Please check in the sensor settings.
If nothing will help, you might try to click "Restore Original Order" in the Layout tab of sensor settings.
Reply
#11
Ok I found the sensor but it was named completely different to the HDD model number. anyway thanks for helping martin and fantastic work on hwinfo Smile
Annihilator V2.0
Intel Core i7 2600k @ 5Ghz @ 1.39v
Zalman LQ315 AIO
16Gb Corsair Vengeance Pro 1600Mhz 9-9-9-24-1T
SanDisk X110 128Gb Toshiba DT01ACA100 1Tb
Asus Strix GTX 980Ti 1480/7600 @ 1.18v
LG Flatron W2243S
Windows 10 64 bit Pro
ASRock Extreme 6 Z77
NZXT H440 Red/Black
Corsair HX1050 PSU
Reply
#12
You're welcome, I'm glad that it's resolved.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)