Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solved Stopping alerts
Hi. I installed a previous version of HWInfo in order to track CPU temps, etc.
All fine. I set up an alert to display when CPU Core reach 90 degrees. All fine. I have now resolved the issue that prompted the installation but I cannot turn off the alert.
I have reinstalled the latest version of HWInfo (64-bit) but I cannot find the alert setting process at now.
Help, Please.
Try this - before launching HWiNFO scan, press the Settings button and then "Reset Preferences".
I tried what you suggested but the message still appears.
How does the warning look like, can you post a screenshot?

You can also try to run the "regedit" too from command line and delete the following keys:

If that won't help, it must be a different problem.
Hi Martin.
I deleted the HWInfo40 key. How.However I didn't restart the computer - is that necessary?
Attached is screen dump of the message alert I'm getting.

Attached Files Thumbnail(s)
A restart should not be needed, just make sure to close HWiNFO before you delete those keys.
Oh, I just had another look at the alert screen you posted. That doesn't come from HWiNFO. Are you maybe running some other tools in parallel that might show such an alert ?
You know what Martin?
I'm an idiot. The attached jpg explains it all.
My initial problems were with the graphics card and I totally forgot that I had set this alert. Too many panels open at once, I think and I forgot who's was who's.
Silly me!

Thank you so much for your pointing me in the right direction!

Attached Files Thumbnail(s)
No problem Smile Important is, that it's resolved Wink

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)