Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
asus apex xi bug
#1
Hello,

I bought a new asus z390 apex xi and i have a problem with two parametres.

- I have a "temp2" at 93 ºC.

- Dont see water in/out.

SO, can i help me?
Reply
#2
This will be fixed in the next Beta build, it's scheduled for release tomorrow.
Reply
#3
Should be fixed here: https://www.hwinfo.com/forum/Thread-HWiN...a-released
Please let me know if you see any issues.
Reply
#4
(02-14-2019, 10:10 AM)Martin Wrote: Should be fixed here: https://www.hwinfo.com/forum/Thread-HWiN...a-released
Please let me know if you see any issues.

Oh thank! is good notice for me. 

When I go home, I will try the new version.
Reply
#5
(02-14-2019, 10:10 AM)Martin Wrote: Should be fixed here: https://www.hwinfo.com/forum/Thread-HWiN...a-released
Please let me know if you see any issues.

Hi again

I'm trying the new version but it's still coming out
Temp2 at 92º

what it is? 

https://imgur.com/a/IRCAOif
Reply
#6
Most probably an invalid readout. Shall be removed in the next build.
The rest looks OK to me now.
Reply
#7
(02-14-2019, 08:20 PM)Martin Wrote: Most probably an invalid readout. Shall be removed in the next build.
The rest looks OK to me now.

Hi,

But sometimes was at 92 , other times at 95

Is correct?

Im worried.

When will be the next release?

Thank you so much
Reply
#8
I believe that's a faulty readout from a sensor, so just ignore it.
Next release is planned next week.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)