Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sensor status [email protected] temp
#1
Hi there!
Sorry if i break any rule here, first timer ever, i´m posting a question in a userforum.
Using a Logitechg19 and searching for a tool to show CPU + GPU numbers on my LCD I found and liked this tool right away.
All good till I stumbled over one readout: Memory Channel 0/1 Rank Max °C 120
Question: wrong sensor readout @ no worrys? Correct sensor readout @ no worrys? Correct sensor readout @ change whatever is wrong?
Data: [email protected] Asrock Z68 Pro Gen3; VCSSA 0.925; VCCPPL 1.800; VCCIO 1.050
Thanks for Your input!
Reply
#2
I would say that this is a wrong readout and no need to care about that Wink
But to tell you more, I'd need more data, especially the HWiNFO Debug File.
Reply
#3
(03-22-2013, 07:36 AM)Martin Wrote: I would say that this is a wrong readout and no need to care about that Wink
But to tell you more, I'd need more data, especially the HWiNFO Debug File.
How do I get it (Debug File) and how do I (according to standing rules) properly post it here? Once again, I am sorry, this is my first time, (just read it and I know, it sounds cheesy...)... thank You very much for Your help!
Reply
#4
Please check this post about how to create a Debug File: http://www.hwinfo.com/forum/Thread-IMPOR...g-a-report
Best is then to pack the debug file (using ZIP, RAR, etc) and attach it to the post.
Reply
#5
(03-22-2013, 09:52 AM)Martin Wrote: Please check this post about how to create a Debug File: http://www.hwinfo.com/forum/Thread-IMPOR...g-a-report
Best is then to pack the debug file (using ZIP, RAR, etc) and attach it to the post.

Gonna be away for two days. When back, I´ll check in. Anyway, thank You very much for Your help!!!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)