Recent content by CanoeBeyond

  1. CanoeBeyond

    ASUS Prime X470-Pro - Fan headers shutting down after a while when running HWiNFO

    Thanks for the quick reply Martin.  It's difficult to test as it will be fine for weeks and then all of a sudden the fans stop.  Thankfully TThrottle saves the machine.  I was too lazy/busy to return the ASUS MB so tried uninstalling the ASUS utilities which are useless anyway and disabled MB...
  2. CanoeBeyond

    ASUS Prime X470-Pro - Fan headers shutting down after a while when running HWiNFO

    Martin, has this SIO (ITE) chip problem been solved with v6.04 or via ASUS?  It's hard to test because the problem is so erratic.
  3. CanoeBeyond

    ASUS Prime X470-Pro - Fan headers shutting down after a while when running HWiNFO

    Thanks for the update Martin.  Guess I'll have to return this ASUS MB for an MSI.  They've been bulletproof on my Ryzen builds.  It hard to believe that ASUS would let such a killer bug go unfixed, but to be honest my experience with ASUS in the past has not been positive.
  4. CanoeBeyond

    ASUS Prime X470-Pro - Fan headers shutting down after a while when running HWiNFO

    Any information on whether this ASUS "fans stopping" problem has been solved?  Would be good to know while I can still return this ASUS MB as it's a fatal bug.  In talking to other ASUS MB users it seems that this is a common problem with many if not all ASUS motherboard models.  I've never seen...
  5. CanoeBeyond

    ASUS Prime X470-Pro - Fan headers shutting down after a while when running HWiNFO

    I'm having this problem on an ASUS Prime X470-Pro MB.  ALL the fans stop and temps skyrocket.  Latest BIOS.  Any idea when this might be fixed?
Top