Recent content by dwhobrey

  1. dwhobrey

    Sensor scan hangs on IPMI #0

    Hi Martin, it worked - and super fast too! Apologies for responding so late, I was expecting to get an auto notification from the forum but didn't - I probably forgot to select the notify button. Thanks again.
  2. dwhobrey

    Sensor scan hangs on IPMI #0

    Did the ipmiutil sd.txt dump give any clues? It looked like it included the raw ipmi commands it was using to fetch the sdr's. i.e. there might be a quirk with the Intel driver in terms of cmd sequence / format etc. It would be interesting to know how it differed in terms of the cmds used.
  3. dwhobrey

    Sensor scan hangs on IPMI #0

    ok, attached are 5 dumps. One resulted in hwinfo crashing. One of them is with the Intel driver disabled - that one worked.
  4. dwhobrey

    Sensor scan hangs on IPMI #0

    Could there be a fall back option to use ipmi port directly? Attached is the debug output of ipmiutil when performing the sensor command. It always fetches the data super quick. Maybe the debug output will give some clues as to how it does it.
  5. dwhobrey

    Sensor scan hangs on IPMI #0

    Hi, see attached. I don't suppose you know the IPMI command to send an smbus command to a device on the bmc's internal smbus? I'm trying to talk to a W83795G chip that hangs off the bmc's smbus - I think the IPMI spec was written by a robot!! d.[hr] What do you suggest? Would increasing the...
  6. dwhobrey

    Sensor scan hangs on IPMI #0

    Hi Martin, after waiting for two minutes - just on the IPMI scan, it only comes back with 1 cpu temp, and 1 ambient temp, it should report about half a dozen temps, voltages and fan rpms, which it used to do before I installed the Intel IPMI driver. Here's what the impiutil "sensors" command...
  7. dwhobrey

    Sensor scan hangs on IPMI #0

    Hi Martin, I'm using HWInfo64 on W7x64 on a Tyan S8812 server board. IPMI scanning used to work before I installed Intel's IPMI driver: Intel Intelligent Management Bus Driver V13.0, dated 17/02/2008, and disabled the MS Generic IPMI Compliant Device driver - which wasn't working anyway -...
Top