Recent content by Roni

  1. R

    Error HWinfoMonitor gadget

    it's working, Stangowner thank you!
  2. R

    Error HWinfoMonitor gadget

    Hi, apparently with no reason (after an overclock bsod) the monitor gadget stop working: i've tried uninstall-install both hwinfo64 and gadget but still not working. if i uncheck "show readings" from the first value "Core #0 VID", in configure panel, the next one will appears on white...
  3. R

    328° C on ati 7950 and CPU freq issue

    im still testing for catch reading from others sources, meenwhile i'll check new vers.
  4. R

    328° C on ati 7950 and CPU freq issue

    no, i only use hwinfo
  5. R

    328° C on ati 7950 and CPU freq issue

    few minutes ago i try to run hwinfo in debug mode and that freezed my pc, like described above. the freeze occured during initial scan on "Gpu Ati #23", this is the dump. Thanks Martin for your aid, hope this can help
  6. R

    328° C on ati 7950 and CPU freq issue

    this is debug file of gpu vrm temp reading (after about 1.5h) : http://www.mediafire.com/download.php?rbwsa9bvud2d7m8 on afternoon i'll do more test
  7. R

    328° C on ati 7950 and CPU freq issue

    ok i'll try tomorrow, hoping the "detecting" doesnt freeze my pc anymore.
  8. R

    328° C on ati 7950 and CPU freq issue

    it happens during "detecting video adapt" (initial phase)...but now (strangely) i was able to run it without system freeze. at start it seems struck at detecting video adapt for a while, as usual, but instead to freeze this time it complete the intial phase :) however this time instead of wrong...
  9. R

    328° C on ati 7950 and CPU freq issue

    i've a problem with "debug mode", when i run hwinfo in debug my pc freeze at "detecting vga..." and after few sec goes black screen and my pc reboot, and my mobo 3-bips me (seems no vga connected). after a 10 sec swtich power supply off, all returns to normality... tried a few times, noway to...
  10. R

    328° C on ati 7950 and CPU freq issue

    Hi, sometimes (randomly) after a game season hwinfo64 show me this : sometimes is vrm temp, like in screenshot, and some other times is vram temp or even also "GPU VRM Voltage Out" that show me strange values like 3.xx volt. some other times also my Phenom II 965's freq are wrong...
Top