Recent content by Shurubles

  1. S

    GPU not been recognized

    Just reporting back in, suddenly my system made my fans work again. I really don't know what happened, but apparently it is everything working fine.
  2. S

    GPU not been recognized

    Alienware m17. Yes I tried, but I will try again I guess, leave it off for some minutes and see. Also, I will try to make GPU fan working by NVIDIA control panel, and see if I can get something from there. I will report later if it is working or not. Really, really thanks for your quick responses :D
  3. S

    GPU not been recognized

    Ok, got it. But still when I have a workload for it my GPU fan seems not to work at all. I don't know why, but since early today HWiNFO can't turn my GPU fan on.
  4. S

    GPU not been recognized

    Hello again. So, I just noticed that with or without "Wake disabled GPUs (Extended)" option it can't find it, only when a program make my GPU work (which is obvious, as you told me to assign HWiNFO), and I did it but no changes. So, what I did was open a program that uses NVIDIA and then assign...
  5. S

    GPU not been recognized

    Ok, I will try this and report back later. If problem still exists, guess I will try nvidia forums as well. Really thanks for your responses :)
  6. S

    GPU not been recognized

    Hello, thanks for your really quick response. I already tried this, still not working :( how exactly may I change those Optimus settings?
  7. S

    GPU not been recognized

    Hello guys, first of all thank you for this awesome program. Someday my system suddenly didn't started my fans at all, and this program saved me. But yesterday after using it for days I noticed that my GPU fan wasn't working anymore. I searched here and did almost everything you guys suggested...
Top