Recent content by thedukeanator13

  1. T

    Fan Settings Missing

    Yeah, this feature works wonderfully, no major issues. However, the only minor issue being that I cannot tell if it reset itself to its default configuration, and the set manual and automatic options for the GPU Fan. However, it is not anything major like I previouslly expressed. So, thanks for...
  2. T

    Fan Settings Missing

    I actually get a working interface when clicking on the fan icon now! I haven't tried using it just yet as I am currently in class but it appears to be working! :) So I'll tell you in a few hours if it works, but thanks for all the help and the program is great!
  3. T

    Fan Settings Missing

    I think I have maybe two fans? I have not the remotest clue. I'll try that setup now ( just so you know I just realized we are in completely different time zones as of this message it is 10:55 where I live (EST)
  4. T

    Fan Settings Missing

    Ok, so I tried that build and I finally am able to find these DBG files, that build is close it has a fan icon at the bottom but it just crashes the program when clicked on.
  5. T

    Fan Settings Missing

    I am nearly 99.9% convinced this is the one
  6. T

    Fan Settings Missing

    It still won't let me upload it, does this work? https://docs.google.com/document/d/1LZAeV-lX_3n0Xn7g0piA6b3-3_25ScWTJTyYlWECO-s/edit?usp=sharing (also I don't even know if that is the correct document but that is the only other report I could find)
  7. T

    Fan Settings Missing

    I think I am doing something wrong, would it be possible to get the "special" persons tutorial to this?
  8. T

    Fan Settings Missing

    It keeps saying that hat attachment type is not supported, it is on my desktop as "DESKTOP-SK047FI" could you possibly instruct me as to what file I should be uploading
  9. T

    Fan Settings Missing

    I think this is the right file?
  10. T

    Fan Settings Missing

    I saw the thing that was pinned to the Bug reports, sorry, I thought that was for crashes, Ill upload it in a min thx for responding so quickly though
  11. T

    Fan Settings Missing

    I am using the latest version of HwINFOx64 on my Alienware 13 R2 and I do not have a fan option within the sensor tab of the Hw program. Upon reading some other users responses who have had similar problems, I have come to believe it is because my device is not yet supported, would it be...
Top