Search results

  1. wazer

    Support for Lenovo m80q 1l pc system & support for ImDisk?

    So it is a bug, why not allow dark themes when you are on default/white theme?, you can even select dark theme in hwinfo64 with white windows theme I already made sure to restart.
  2. wazer

    Support for Lenovo m80q 1l pc system & support for ImDisk?

    Great let me know if I need to test a version. Btw I think I found a bug, if you set your windows theme to daylight/white then if you set hwinfo64 to dark/grey it would still ignore those settings and always be white theme, can you confirm?
  3. wazer

    Support for Lenovo m80q 1l pc system & support for ImDisk?

    I have attached debug file for the Lenovo system. I see issues like this with the lenovo system. If you need more info about ImDisk its ram drive tool that works really great, but sadly does not show up in hwinfo, not sure if you can see it in the debug file else the program can be found here...
  4. wazer

    raspberry pi 4 support windows 10/11, attached debug file

    I was watching me blind on that one too...
  5. wazer

    raspberry pi 4 support windows 10/11, attached debug file

    Amazing you got it up and running, tho I can already say now CORE mhz should be for GPU if im not mistaken, since its clocked to 500mhz and the CPU/ARM is clocked to 2200mhz
  6. wazer

    raspberry pi 4 support windows 10/11, attached debug file

    Not sure if there's any help to find but I found this and seems to be working.. https://github.com/driver1998/PiMon/
  7. wazer

    raspberry pi 4 support windows 10/11, attached debug file

    This is clean and pure installation of windows 11 pro on the arm rpi4, you should be able to see sensors,temps theres other monitors out there that does it, so hopefully you can get it achieved too :)
  8. wazer

    raspberry pi 4 support windows 10/11, attached debug file

    Hello took at dump from hwinfo on my raspberry pi 4 8gb with windows 11 installed. Hope there's possible to add support for sensors etc with the limited drivers I got installed on it so far. Screenshot
  9. wazer

    IMPORTANT IMPORTANT CHANGES TO HWiNFO64 COMING SOON

    Just remember without users, and users giving you dumps, the tool would be no where.
  10. wazer

    I like the new tooltips feature, but no delay on hovering

    The new tooltip is a welcome feature if you seek more info fast. However its not a pleasant feeling to get spammed all over hwinfo when moving mouse around in the window. Can we have at least 500-750ms delay upon hovering before it shows info and not like 0-10ms instantly right now?
  11. wazer

    ASUS ROG X570-I ITX debug file for better support?

    Alright what about this, just looked up specs.
  12. wazer

    ASUS ROG X570-I ITX debug file for better support?

    Something about not being detected/supported/unstable I just enabled it.
  13. wazer

    ASUS ROG X570-I ITX debug file for better support?

    Hi I noticed error with ec sensor and I'm not sure if you have gotten fully debug file to import support for this board, if not I have attached it below.
  14. wazer

    Maybe Bug? Chipset fan speed shows almost 3k speed - ASUS ROG Crosshair VIII Hero

    So finally got EC sensor working and got it activated after a windows reformat, the fan speed is showing almost 3000 rpm ? I'm not even sure mine is spinning :D and if 3000 rpm is correct? Tested with latest beta 6.27
  15. wazer

    Debug dump from ASUS ROG Crosshair VIII Hero

    Okay so I tested amp header,water header and aio header, it listens to what i set it to when pwn and what % at what degree i can see the flow regulates up and down, but no information coming from either port.
  16. wazer

    Debug dump from ASUS ROG Crosshair VIII Hero

    Hmm interresting no, I never actually checked that in bios now I did just now and does not show up, i tried both watercooling pump header and aio header, Then it must be a bios flaw since the very same pump in x370 f gaming asus board workled flawlessly have to contact asus.
  17. wazer

    Crash when using HWINFO64 after a minute or so.

    Hi, it would just freeze the machine completely without BSOD, and no written debug file was produced. After some more fiddling around, it seems that asus com service from ai suite 3 in one way or the other was not happy about having hwinfo64 running or vice versa, anyways after deleting the...
  18. wazer

    Crash when using HWINFO64 after a minute or so.

    Okay let me try run the debug while it craches, if it writes to drive and not only memory?
Top