Search results

  1. M

    is it possible to control the CPU fan speed

    Can it control the CPU fan speed in a two graphic cards system. I am asking as the Custom Control only has two sensors and as I have two graphics cards there seems to be no way to control the CPU as there is no sensor option?
  2. M

    fan going faster then slower then repeats

    So if its in the firmware and assuming that is only updatable (if at all) from the BIOS I am not going to get a solution as the manufacturer has no maintenance available as the unit is too old. I did have a go at using the Custom auto based on what solutions I had accumulated via searches but...
  3. M

    fan going faster then slower then repeats

    Using HWinfo system defaults. The GPU's are 2 overclocked NVIDIA GeForce GTX 670MX with SLi enabled. If I Exit HWInfo the swinging does not occur as frequent, like many minutes instead of seconds. I started using HWinfo because I had a thermal shutdown during the extra hot summer we had this...
  4. M

    fan going faster then slower then repeats

    But HWInfo is a utility I installed to help me control the cooling of my upgraded GPU's. It was recommended by the manufacturer Alienware and EuroCom the upgrade supplier. Have I got the wrong forum all together?
  5. M

    fan going faster then slower then repeats

    My fans go faster then slower and repeats constantly every few seconds. Graphics slow down when fan is going faster. Is there any way I can flatten out the change of speed so the graphics stay consistent? :huh:
  6. M

    system auto not being kept

    Ok. Thanks. So the fact that the System Auto is not showing as active is just a lack of a function to update the UI to show the default. If I set the option to Custom Auto does that setting get remembered or is that also not shown at start or via right mouse on the started app?
  7. M

    system auto not being kept

    Every time my system starts (hwinfo in sensor mode) I click the System Auto option which makes its surround blue indicating it has been accepted. If I select hwinfo via active tasks and select sensors the System Auto is not selected. In either case when I do select the System Auto option the...
  8. M

    CustomAuto active at startup. How to change?

    Thanks for swift response. I have just used Reset Preferences in main settings. I will check it next time the system is restarted.
  9. M

    CustomAuto active at startup. How to change?

    I have to change the Active sensors setting from CustomAuto to Auto every time the system starts. How do I set Auto as the default?
Top