Search results

  1. franz

    Small layout glitch?

    Hi, Since I updated to the latest version of HWiNFO (v6.32-4270), it appears there's a small layout glitch: the 5th column has a scollbar where I would expect the last item (a section header) to be moved to the next column since there's space available: I've tried various things to reset the...
  2. franz

    A couple UI feature requests

    Hi, Big user of HWiNFO here, really neat program. Thanks for your work and for keeping HWiNFO free. I have a couple simple UI requests, hopefully this is the right place to ask, please let me know otherwise: 1. In the sensors window, it would be nice to be able to change the display (e.g...
  3. franz

    HWiNFO hangs up when customizing values in sensor window

    Hi, I'm running HWiNFO64 v6.24-4120 on a GIGABYTE TRX40 Aorux Xtreme motherboard and AMD Ryzen Threadripper 3970X under Windows 10. While trying to customize values (color some metrics for quicker visualization), HWiNFO hands up when right-clicking on a metric when it should display the...
  4. franz

    Memory clock not matching CPU-Z's RAM frequency

    Hi, Why is there a discrepancy between the memory clock reported by HWiNFO and the DRAM frequency reported by CPU-Z? My RAM sticks are running at 3466 MT/s (2 x 1733 Mhz). The value reported by CPU-Z appear accurate while the one reported by HWiNFO is significantly off: Even loading the...
  5. franz

    Gap in layout?

    Hello, Why is the "GPU [#0] NVIDIA GeForce..." section in the second to last column split into two, with the second part in the last column? Basically, why is there a gap at the bottom of the second to last column? Best, Franz
Top