Search results

  1. brottochstraff

    ASUS CUW-RM = No CPU-temp, Case temp or fanspeed.

    Disabling LPC & EC support did nothing :(
  2. brottochstraff

    ASUS CUW-RM = No CPU-temp, Case temp or fanspeed.

    During the first run, it displays the sensor names only, not any data. On the second run, it only displays the temperature of the hard drive provided by S.M.A.R.T. technology. And the sensors then seem to be permanently disabled, needing a reboot to work again.
  3. brottochstraff

    ASUS CUW-RM = No CPU-temp, Case temp or fanspeed.

    Yes, it can find sensors, but only on the first startup, though not showing any readings. After that it seems to kill the sensors, and if i start SpeedFan, that software is not able to detect any sensors either. After restart of computer speedfan is able to detect the sensors again. So it seems...
  4. brottochstraff

    ASUS CUW-RM = No CPU-temp, Case temp or fanspeed.

    And here is the debug file from latest beta release.
  5. brottochstraff

    ASUS CUW-RM = No CPU-temp, Case temp or fanspeed.

    Sorry, totally missed that! Here is the new debug file. Really appriciate your help!
  6. brottochstraff

    ASUS CUW-RM = No CPU-temp, Case temp or fanspeed.

    As topic reads, the sensors are only working for one of the hard-drives (and seems to be showing that one correctly). For the other sensors, no readings are shown (i know they work sense they work in speedfan) I know this is a very old motherboard, but it should work anyway? All the hardware...
Top