Search results

  1. Aprojectile

    HWiNFO64 stops responding with sensors

    Thank you, disabling EC Support seemed to have fixed it. I'm now able to launch the Sensors without anything hanging or not responding. And all the sensors seemed to be reading correctly. If i experience or find any other issues in the next couple of days, i will post them here.
  2. Aprojectile

    HWiNFO64 stops responding with sensors

    So whenever I attempt to launch the sensors, weather it's from the summary page or just sensors only during launch, it will just lock up and stop responding to everything. It never brings up the sensor page either. I'm using a mid 2015 MacBook Pro 15" with the discrete AMD Radeon R9 M370X...
  3. Aprojectile

    Changing monitor speed rates

    I actually have another question, is this going to be reading in MB/s now? I am actually wanting to see Mb/s instead of MB/s. I'm sure you know what I mean but just in case, i want to see bits not bytes. =P
  4. Aprojectile

    Changing monitor speed rates

    Alright, thank you so much! And yeah i kinda figured that the AUXTIN3 was some type of error because I can't think of anything getting that hot and not melting down lol
  5. Aprojectile

    Changing monitor speed rates

    Hello, I was wondering if it was possible to change the rates in which the download and upload speeds are displayed. They're currently shown in KBs and I would like to change them to Mbs if at all possible? And second but off subject, I currently have a Asrock Z97 Extreme 6 motherboard and...
Top