Search results

  1. D

    Fans stop spinning after running HWinfo

    I'm sorry but I've moved on to using a hardware based fan speed controller (since I didn't find Asus Q-Fan adequate). So I can't really help that much any longer. Don't sweat about it though, I'm guessing this is a bug that has to do with this specific controller when running HWinfo under...
  2. D

    Fans stop spinning after running HWinfo

    Yeah, after that they stay at full speed until I shut down the computer and then enter BIOS. Actually switching back and forth between Q-Fan enabled and disabled doesn't seem to be necessary. The fans would stay off when I rebooted without entering the BIOS. I haven't tried just rebooting...
  3. D

    Fans stop spinning after running HWinfo

    The fans went to full speed running that build. I disabled EC support before launching the sensors. I just realized the the operating system might not get included in the report. The server is running Windows Server 2012 R2 x64, in case that makes any difference. Oh, another thing that I...
  4. D

    Fans stop spinning after running HWinfo

    Yeah, it's the fans Chassis1 and Chassis2 that are affected. They show up under the "ASUS P7P55D EC" sensor but also under the "Winbond/Nuvoton W83667HG" sensor. As far as I can tell the two sensors mirror each other, except that the EC sensor seems to be "frozen" and not update any of its...
  5. D

    Fans stop spinning after running HWinfo

    I've run into a very strange bug. Everything works fine until launching the sensors. When I do, the chassis fans running off the Asus P7P55D-E stop spinning. HWinfo manages to get one or a couple of readings on the fans, reporting whatever value they were spinning at before getting stopped by...
Top