Search results

  1. Dodge-Gee

    Crashes when loading sensors in the latest beta, and pretty much every problem, ever.

    Corsair did get back to me twice. First saying it was "sent to a specialist to test", then 6 hours later got the reply "these will conflict with each other and you are not able to run them simultaneously. Thank you for choosing Corsair"... So that was unsuccessful... So, I installed ICUE, did...
  2. Dodge-Gee

    Crashes when loading sensors in the latest beta, and pretty much every problem, ever.

    Thanks again Martin! So with ICUE running, I disabled the "CorsairLink and Asetek Support" option, then restarted the PC. I then had ICUE running in background reporting correctly, then opened HWInfo, and ICUE was working correctly, however, HWInfo does not report the Corsair Link/Commander Pro...
  3. Dodge-Gee

    Crashes when loading sensors in the latest beta, and pretty much every problem, ever.

    When it disabled, HWInfo doesn't crash, but reports random variating speeds for the Commander Pro/Fan Controller. The ICUE software then stops showing/reporting fan speeds. Does the same whether enabled or diaabled
  4. Dodge-Gee

    Crashes when loading sensors in the latest beta, and pretty much every problem, ever.

    Appreciated Martin. I think if enough users report it to Corsair, maybe they will change it. Disabling "CorsairLink and Asetek Support" did not work. I have logged a ticket with Corsair. Thanks for all the work!
  5. Dodge-Gee

    Crashes when loading sensors in the latest beta, and pretty much every problem, ever.

    Good Day Martin, I am having an issue between HWInfo 7.06-4500 and ICUE 4.13.226. I have a Corsair 1000D with a built-in Commander Pro/Fan Controller. The ICUE software works correctly, however, when I start HWInfo, it causes the sensors in ICUE to disappear and reports random speed fans in...
Top