Dark mode.

Kol12

Well-Known Member
I feel quite dumb but how do you enable dark mode? I can't find a setting. I have the latest beta installed. Also is it possible to enable dark mode in HWiNFO without enabling dark mode globally in Windows?
 

Martin

HWiNFO Author
Staff member
No, it requires Dark Mode for apps enabled in Windows 10.
I'm still working on improving this mode, the next build will bring more advances. Perhaps one day it will be possible to enable it without the global option in Windows enabled.
 

Kol12

Well-Known Member
No, it requires Dark Mode for apps enabled in Windows 10.
I'm still working on improving this mode, the next build will bring more advances. Perhaps one day it will be possible to enable it without the global option in Windows enabled.
OK but how do you enable it in HWiNFO once dark mode is enabled in Windows? Still couldn't find an option.
 

Martin

HWiNFO Author
Staff member
It should automatically run in Dark Mode once enabled in Windows, but needs to be restarted when you change (enable/disable) the mode in Windows.
 
Last edited:

Martin

HWiNFO Author
Staff member
What's the content of HWiNFO64.INI file? Can you post a screenshot of Dark Mode setting in Windows?
 

Kol12

Well-Known Member
Basically I'm just selecting dark mode from Settings/Personalization/Colors/Choose your color/Dark


[LogfileSettings]
COMP=1
COMP_SP=1
COMP_Name=1
COMP_Os=1
COMP_User=0
CPU=1
CPU_Name=1
CPU_ID=1
CPU_Vendor=1
CPU_Stepping=1
CPU_Type=1
CPU_BrandID=1
CPU_PN=1
CPU_Clock=1
CPU_MaxFreq=1
CPU_CacheL1=1
CPU_CacheL2=1
CPU_TLB_I=1
CPU_TLB_D=1
CPU_Features=1
CPU_PIROM=1
MEM=1
MEM_TotalSize=1
MEM_Timing=1
MEM_Row=1
MEM_Row_Size=1
MEM_Row_Type=1
MEM_Row_Speed=1
MEM_Row_Model=1
MEM_Row_ECC=1
MEM_Row_Date=1
MEM_Row_SN=1
MEM_Row_Cfg=1
MEM_Row_Latency=1
MEM_Row_Features=1
MEM_Row_iFeatures=1
BUS=1
BUS_PCI=1
BUS_PCI_DevName=1
BUS_PCI_DevNumber=1
BUS_PCI_Resources=1
BUS_PCI_Features=1
BUS_PCI_DevSpecific=1
BUS_PCIX_Features=1
BUS_PCIe_Features=1
BUS_PCI_DRV_INFO=1
BUS_EISA=1
DMI=1
DMI_0=1
DMI_1=1
DMI_2=1
DMI_3=1
DMI_4=1
DMI_5=1
DMI_6=1
DMI_7=1
DMI_8=1
DMI_9=1
DMI_10=1
DMI_11=1
DMI_12=1
DMI_13=1
DMI_14=1
DMI_15=1
DMI_16=1
DMI_17=1
DMI_18=1
DMI_19=1
DMI_20=1
DMI_21=1
DMI_22=1
DMI_23=1
DMI_24=1
DMI_25=1
DMI_26=1
DMI_27=1
DMI_28=1
DMI_29=1
DMI_30=1
DMI_31=1
DMI_32=1
DMI_33=1
DMI_34=1
DMI_35=1
DMI_36=1
DMI_37=1
DMI_38=1
DMI_39=1
DMI_129=1
DMI_130=1
DMI_131=1
VIDEO=1
VIDEO_Chipset=1
VIDEO_Memory=1
VIDEO_Card=1
VIDEO_Bus=1
VIDEO_RAMDAC=1
VIDEO_BIOSver=1
VIDEO_Clock=1
VIDEO_HWID=1
VIDEO_DRV_INFO=1
VIDEO_DirectX=1
MON=1
MON_Name=1
MON_SN=1
MON_Date=1
MON_Dimensions=1
MON_DisplayType=1
MON_InputSignal=1
MON_Gamma=1
MON_DPMSinput=1
MON_DPMSmodes=1
MOBO=1
MOBO_Model=1
MOBO_Chipset=1
MOBO_CompName=1
MOBO_MachineType=1
MOBO_Slots=1
MOBO_BIOS_Manuf=1
MOBO_BIOS_Date=1
MOBO_PNP_Devs=1
MOBO_PNP_Nodes=1
MOBO_ACPI_Devs=1
MOBO_ACPI_Enum=1
DRIVE=1
DRIVE_IDE=1
DRIVE_IDE_Ctrller=1
DRIVE_IDE_Channel=1
DRIVE_IDE_Model=1
DRIVE_IDE_Rev=1
DRIVE_IDE_SN=1
DRIVE_IDE_Capacity=1
DRIVE_IDE_Geometry=1
DRIVE_IDE_Cache=1
DRIVE_IDE_Xfer=1
DRIVE_IDE_BasicCapab=1
DRIVE_IDE_ATA2Capab=1
DRIVE_IDE_SMART=1
DRIVE_SCSI=1
DRIVE_SCSI_ID=1
DRIVE_SCSI_Desc=1
DRIVE_SCSI_Class=1
DRIVE_Floppy=1
NETWORK=1
NETWORK_HWID=1
NETWORK_DRV_INFO=1
AUDIO=1
AUDIO_DRV_INFO=1
AUDIO_HWID=1
PORTS=1
BUS_USB=1
BUS_USB_DRV_INFO=1
BATTERY=1
SENSORS=1

[Settings]
SupportCorsairAsetek=0
SensorsOnly=1
SensorsSM=0
 

Martin

HWiNFO Author
Staff member
Have you restarted HWiNFO after enabling Dark Mode? Can you post a screenshot of the Personalize/Colors screen?
 
Top