incorrect detections

newmid

New Member
Hi, for 2 weeks I find myself wrong and senseless readings, I updated to the latest version of the motherboard bios, various cmos and both with overclocking and without overclocking I have the same problems, I tried to reinstall your program several times but without results. I would like to understand if it is a bug or if my motherboard is faulty. I am attaching screenshots.

I have no other active temperature detection programs at the moment.

My PC
MSI: B550 Tomahawk
CPU: Ryzen 7 5800x
GPU: RX6900xt
RAM: CRUCIAL BALLISTIX 3600 8x2
WB: Arctic Liquid Freezer II 360
 

Attachments

  • Temp strane.jpg
    Temp strane.jpg
    1 MB · Views: 9
  • Temp Strane 2.jpg
    Temp Strane 2.jpg
    1 MB · Views: 9
  • Dopo Sessione di gioco.jpg
    Dopo Sessione di gioco.jpg
    1 MB · Views: 6
  • Temp Strane 3.jpg
    Temp Strane 3.jpg
    1.1 MB · Views: 5
  • Temp Strane 4.jpg
    Temp Strane 4.jpg
    736.5 KB · Views: 9

newmid

New Member
Stai forse eseguendo qualche altro strumento (ad esempio CTR) insieme a HWiNFO?
no nessun programma in background e come dicevo sia a stock x che a valori overcloccati la situazione non migliora.

inoltre è del tutto casuale, ci sono dei momenti in cui non rivela nulla di strano, altri che non occt ancora i valori anche sotto

si prega di notare che per sicurezza ho formattato e reinstallato Windows sa 0, aggiornando il driver della scheda video e Windows Update. il problema si è verificato all'istante
 
Last edited:

Martin

HWiNFO Author
Staff member
This looks like a collision with some other software causing invalid readouts.
 
Top