Recent content by wawans1975

  1. wawans1975

    Ryzen CPU tj max, thermal trip limit

    hi again Martin, on other Ryzen (R5 2400G) seems HWInfo64 doesnt give info about tjmax... is this can be revealed or theres none from inside this CPU?
  2. wawans1975

    Ryzen CPU tj max, thermal trip limit

    Hi Martin, Just curious :) , on HWinfo64 there're infos from HWInfo64 about my Ryzen CPU tj Max, and CPU thermal trip limit, are these infos from inside the CPU? Also what the use for CPU tj Max? is it for info of maximum safe temperature? a warning before CPU start to degrade? and what CPU...
  3. wawans1975

    same type sensors alignment on OSD

    Hi Martin, Can you help me makes alignment for these cores- threads sensors OSD ? I already set max value on each cores- threads sensors align digits to max 10, but still can't align them. Thanks
  4. wawans1975

    HWinfo64 svm detection

    Hi Martin,  I just turned off SVM at BIOS,  AMD-V appeared then  and 'Secure virtual machine' present  :huh:
  5. wawans1975

    HWinfo64 svm detection

    checked, Secure Virtual Machine 'Not present'
  6. wawans1975

    HWinfo64 svm detection

    only these from my kaveri desktop's Settings app> Update & Security Page > Windows Security Page:
  7. wawans1975

    HWinfo64 svm detection

    currently im runing older machine (kaveri, bios not updated,  just windows), samething svm not listed, but i can creat virtual machine using hyper-v manager from windows, installling windows on vm now..
  8. wawans1975

    HWinfo64 svm detection

    my other machine (using r7 1700, b450 i gbyte, latest BIOS) not showing svm either.. probably windows prevent your software then?
  9. wawans1975

    HWinfo64 svm detection

    Hi Martin, HWinfo64 detects my CPU as no svm function, although i have enabled SVM at BIOS. Is this HWinfo64 bug? Windows Sandbox tested running btw. Thanks. Edit: CPU-Z has not detected AMD-V either  :huh:
  10. wawans1975

    Different SN and OPN detected by HWinFO64 from info on Box

    Hi Martin,  I just noticed HWinfo64 detected differently on Ryzen 5 2400G OPN and SN from sticker on box. Box were sealed on bottom and top and i got from official distro. Any change HWinfo64 detected wrong? or are there any softwares that i can use to compare? Thanks.. Edit: what the...
  11. wawans1975

    Show graph for Frames per second disappeared

    Some how after I reset HWINFO64, now OSD for frame rate can show after PC restart  :huh:  I think problem solved for now.
  12. wawans1975

    Show graph for Frames per second disappeared

    Hi Martin, Additional info: 1.Recently I built another PC with spec: Ryzen 5 2400G AB450 I A*RUS G*BYTE RX 570 8GB Gaming ver 1.1 2. I tested MSIAB, it  enables frame rate OSD each time I started my PC and then running game, while with the same steps HWinfo64 can show frame rate in...
  13. wawans1975

    Show graph for Frames per second disappeared

    Hi Martin,  I am experiencing if started PC and play games->  No  OSD for Frames per second on screen and OSD Settings cleared for it, although I already setup OSD for Frame per second before exiting hwinfo64 > shutdown and start PC > run riva + hwinfo64 +  game.  HWinfo64 shows frame per...
  14. wawans1975

    GPU Utilization stuck at 0%

    Okay, .dbg file for vega11 and polaris11 attached.
Top