Issue with clock speed reporting

SoCalDJ

Member
I seem to be having an issue with the CPU clock speed reporting.


On the top left is the meter I'm trying to get to read the clock speed, on the right the HWiNFO Skin.

I'm trying to figure out where I went wrong...

Here's the code I'm using for the skin:
PHP:
[Rainmeter]
Author=bobyflo
Update=1000
AppVersion=1001000
LocalFont="#SKINSPATH#Circuitous\DejaVuSans.ttf"
LocalFont2="#SKINSPATH#Circuitous\DejaVuSansCondensed.ttf"

;Metadata added by RainBrowser
;http://rainmeter.net/RainWiki/index.php?title=Rainmeter_101#.5BMetadata.5D

[Metadata]
Name=Processor
Config=Circuitous | Processor
Description=Gives percentual usage, top process, and top process percentage.  The bar represents used CPU.
Instructions=
Version=beta
Tags=Roundline | CPU | Processor | Circle
License=Creative Commons Attribution-Non-Commercial-Share Alike 3.0
Preview=temperature6core.png
;End of added Metadata

[Variables]
@include=#SKINSPATH#Circuitous\Variables.inc

[MeasureTempCPU0]
Measure=Plugin
Plugin=HWiNFO.dll
HWiNFOID=3001004
MinValue=0
MaxValue=100

[MeasureCPU]
Measure=CPU

[MeasureCPU1]
Measure=CPU
Processor=0

[MeasureCPU2]
Measure=CPU
Processor=1

[MeasureCPU3]
Measure=CPU
Processor=2

[MeasureCPU4]
Measure=CPU
Processor=3

[MeasureCPU5]
Measure=CPU
Processor=4

[MeasureCPU6]
Measure=CPU
Processor=5

[MeasureCPU7]
Measure=CPU
Processor=6

[MeasureCPU8]
Measure=CPU
Processor=7

[MeasureProcess]
Measure=Plugin
Plugin=Plugins\AdvancedCPU.dll
TopProcess=2
CPUExclude=Idle

[MeasureProcessBar]
Measure=Plugin
Plugin=Plugins\AdvancedCPU.dll
TopProcess=1
CPUExclude=Idle

[MeasureAlways1]
Measure=FreeDiskSpace
Drive=C:\
Total=1
MaxValue=1
MinValue=0
UpdateDivider=86400

[color=#FF0000][MeasureClockSpeed]
Measure=Plugin
Plugin=HWiNFO.dll
HWiNFOID=1006000[/color]

;--------------------------------------
[MeterMainBG]
Meter=IMAGE
SolidColor=0,0,0,0
X=0
Y=0
W=200
H=75
LeftMouseDownAction=!Execute ["C:\Program Files\CPUID\ROG CPU-Z\cpuz.exe"]
RightMouseDownAction=!Execute ["C:\Program Files (x86)\Intel\Extreme Tuning Utility\Client\PerfTune.exe"]

[MeterCPUBG]
MeasureName=MeasureAlways1
Meter=ROUNDLINE
X=35
Y=35
StartAngle=0
RotationAngle=4.712389
LineWidth=5
LineStart=20
LineLength=35
LineColor=#CircleBG#
Solid=1
AntiAlias=1

;===============================
[MeterTempCPU0CircleLight]
MeasureName=MeasureCPU1
Meter=ROUNDLINE
X=35
Y=35
StartAngle=0
RotationAngle=4.712389
LineWidth=5
LineStart=22
LineLength=23
LineColor=#CircleBar#
Solid=1
AntiAlias=1

[MeterTempCPU1CircleLight]
MeasureName=MeasureCPU2
Meter=ROUNDLINE
X=35
Y=35
StartAngle=0
RotationAngle=4.712389
LineWidth=5
LineStart=24
LineLength=25
LineColor=#CircleBar#
Solid=1
AntiAlias=1

[MeterTempCPU2CircleLight]
MeasureName=MeasureCPU3
Meter=ROUNDLINE
X=35
Y=35
StartAngle=0
RotationAngle=4.712389
LineWidth=5
LineStart=26
LineLength=27
LineColor=#CircleBar#
Solid=1
AntiAlias=1

[MeterTempCPU3CircleLight]
MeasureName=MeasureCPU4
Meter=ROUNDLINE
X=35
Y=35
StartAngle=0
RotationAngle=4.712389
LineWidth=5
LineStart=28
LineLength=29
LineColor=#CircleBar#
Solid=1
AntiAlias=1

[MeterTempCPU4CircleLight]
MeasureName=MeasureCPU5
Meter=ROUNDLINE
X=35
Y=35
StartAngle=0
RotationAngle=4.712389
LineWidth=5
LineStart=30
LineLength=31
LineColor=#CircleBar#
Solid=1
AntiAlias=1

[MeterTempCPU5CircleLight]
MeasureName=MeasureCPU6
Meter=ROUNDLINE
X=35
Y=35
StartAngle=0
RotationAngle=4.712389
LineWidth=5
LineStart=32
LineLength=33
LineColor=#CircleBar#
Solid=1
AntiAlias=1
;===============================

[color=#FF0000][MeterCPUText]
MeasureName=MeasureClockSpeed
Meter=STRING
X=35
Y=-3
StringAlign=LEFT
StringStyle=NORMAL
StringEffect=#StringEffect#
FontEffectColor=#CircleBG#
FontFace=#Font1#
FontSize=#Size1#
FontColor=#TextColorMain#
AntiAlias=1
Percentual=1
Text="CPU %1mhz"[/color]

[MeterTempCPU°C]
MeasureName=MeasureTempCPU0
Meter=STRING
X=35
Y=26
StringAlign=CENTER
StringStyle=NORMAL
StringEffect=#StringEffect#
FontEffectColor=#CircleBG#
FontFace=#Font2#
FontSize=11
;Size3#
FontColor=#TextColorMain#
AntiAlias=1
Text="%1°C"
AutoScale=1
NumOfDecimals=0
Percentual=1

[MeterTop]
MeasureName=MeasureProcess
;MeasureCPU1
MeasureName2=MeasureProcessBar
;MeasureCPU2
Meter=STRING
X=20r
Y=-23R
StringAlign=LEFT
StringStyle=BOLD
StringEffect=#StringEffect#
FontEffectColor=#CircleBG#
FontFace=#Font2#
FontSize=#Size2#
FontColor=#TextColorSub#
AntiAlias=1
AutoScale=1
Percentual=1
Text="%1: %2%"
[hr]
Figured it out. It was defaulting to a % instead of a raw value.

Love the Plugin and the App!
 
Top