Vring not showing

Mandrix

Member
GA-Z97X-UD5H / 4770K
Vring is not showing up with the new board, it does show with Z87X-UD5H.
Is it no longer available?

Also, what is "AVCC3" listing actually showing?

Thanks.
 

Martin

HWiNFO Author
Staff member
Please use the latest Beta version available (v4.39-2205).
I'm also currently working on improving monitoring of these series, since it's not yet absolutely clear and there are discrepancies between the BIOS, GIGABYTE SIV tool and multimeter reading.
So it's likely, that the next build might display some values different.
AVCC3 should be the internal sensor +3.3 voltage.
 

Mandrix

Member
Martin said:
Please use the latest Beta version available (v4.39-2205).
I'm also currently working on improving monitoring of these series, since it's not yet absolutely clear and there are discrepancies between the BIOS, GIGABYTE SIV tool and multimeter reading.
So it's likely, that the next build might display some values different.
AVCC3 should be the internal sensor +3.3 voltage.
OK, yes I'm using the latest beta.
For some reason even the Gigabyte SIV is not showing VRING either.

Thanks.
 

Martin

HWiNFO Author
Staff member
Maybe only the OC series can monitor VRING.
You could attach a screenshot of the sensors window, or even better the HWiNFO Debug File for a more detailed analysis.
 

stasio

Well-Known Member
In Gigabyte SIV NO VRING monitoring.
In Gigabyte EasyTune have... for voltage setting....also GTL as well.
[hr]
Martin,
some 3598 controllers are mention here (and ITE 8892E ):
http://www.kitguru.net/components/motherboard/luke-hill/gigabyte-z97x-ud5h-bk-black-edition-motherboard-review/3/

This is only...so far more detailed UD5H review.
Maybe this:
http://extremespec.net/gigabyte-ga-z97x-ud5h-review-design-testing-performance/2/
Edit:
No VCCIOA voltage (in GB SIV) spoted here:
http://www.anandtech.com/show/7964/gigabyte-z97x-ud5h-review/3
or
http://www.kitguru.net/wp-content/uploads/2014/05/system-info-viewer-4.jpg
 
Top