Recent content by mididoc

  1. M

    Latitude E6410 Fan

    thanks martin, working fine in curent beta build. cheers :)
  2. M

    Latitude E6410 Fan

    thanks Martin. :)
  3. M

    Latitude E6410 Fan

    just want to add this: there are lot of other fault parameters reported in hwinfo, which the user just disables, so why not let the user select, if he wants to display a certain fan or not. cheers :cool:
  4. M

    Latitude E6410 Fan

    yes i know that, but in this case the fan delivers values over a certain threshold. so if this happens once, hwinfo could allow this fan to be displayed from now on even if it displays zero from time to time. imagine a fan controler, that enables / disables a fan, say it does not tune...
  5. M

    Latitude E6410 Fan

    yes ofcourse. but the fan is not displayed all time. it appears, disappears and nobody knows why. why not just display the fan all the time. if the fan does not display the right values, the user may disable it. this is what i mean. also, if hwinfo reports zero, may be this is...
  6. M

    Latitude E6410 Fan

    sorry, don't understand. i send you the report, what hwinfo reports. and also the concerning debugfile. i do not want hwinfo to report other values ... :huh: cheers
  7. M

    Latitude E6410 Fan

    ok here it is, [attachment=1797] [attachment=1798] cheers
  8. M

    Latitude E6410 Fan

    it seems, that hwinfo cannot read the speed under a certain value. if the fan runs faster, hwinfo reads the value fine. may be i should wait until the fan runs faster and send you a debug file with theses readings. cheers
  9. M

    Latitude E6410 Fan

    aah, now i know. cause the fan was there before showing zero for minimum, zero for current and another 2000 value for max. i heared that the fan was running and wondered why hwinfo reported zero for current. i wanted to ask you why. so today i looked into again and did not find the...
  10. M

    Latitude E6410 Fan

    Hi Martin, is there no way to report the cpu fan speed from Latitude E6410? you have already the dumps from another thread. thanks for advice. cheers
  11. M

    Latitude E6410 drive error

    i find: Intel(R) 5 Series/3400 Series Chipset Family 6 Port SATA AHCI Controller: atapi.sys MS ataport.sys MS msahci.sys MS pciidex.sys MS works fine cheers
  12. M

    Latitude E6410 drive error

    thank you, martin, i also thought this. if i uninstall rst, i get instead automaticly intalled by windows 7: intel 5 series/3400 Series Chipset Family 6 port sata ahci controller is this, what you mean with "standard ahci" ? cheers
  13. M

    Latitude E6410 drive error

    thanks for the advice. i'm really not sure, if RST is essential for this labtop. on my other intel computers i had to use it, otherwise the partitions would always swap and have other drive letters depending of the boot. i do not have this issue on the laptop. if i run it without RST...
  14. M

    Latitude E6410 drive error

    so what do you recommend to do? is this only for this specific driver version? cause i have no problems on my other computers using RST, it's even a must on these Intel machines. atleast this specific version you proposed won't run on my Latitude successfully. thanks for your advice...
  15. M

    Latitude E6410 drive error

    Martin, may be you overread this: the problem in HWINFO concerning the wrong smart parameter appears also, if NO Intel RST is installed. i have checked this out, cause i unstalled it. so the problem CANNOT come from the Intel RST. cheers
Top