Recent content by Remanent

  1. R

    Corsair H115i Platinum doesn't show in HWiNFO64 6.02

    I updated my copy of HWiNFO to 6.04, and kept my ini files, didnt' see any problems.  I also downloaded the standalone, and extracted the files to a seperate folder, with the included ini files, still didnt' see any issues. [attachment=3367]
  2. R

    Feature Request - OSD (RTSS) Customizable label and color

    You’re correct in that I can do it with afterburner, I’m just trying to reduce the number of programs open, not that it in the end affects a lot, but I’ve been trying to eliminate programs that I have running, as I’ve discoevered that several programs have been creating enough cpu load that it...
  3. R

    Feature Request - OSD (RTSS) Customizable label and color

    I'd like to see the option in the OSD Tab in HWiNFO include option to create a custom label for the OSD, and to give JUST the label a custom color, so that you can end up with something that looks like this (this was created using Afterburner, with its included RTSS, and the HWiNFO plugin)...
  4. R

    Corsair H115i Platinum doesn't show in HWiNFO64 6.02

    Martin, and red-ray, Thanks for your guys prompt replies and quick turnaround in getting test builds out to support my unsupported hardware. HWiNFO works great now, and i'm still trying to learn SIV better. Thanks again, Tom
  5. R

    Corsair H115i Platinum doesn't show in HWiNFO64 6.02

    Thanks for the links to the guides and the video link. One other question related to siv and rgb: Is Siv able to control  Corsair rgb ram? Or not at this time?
  6. R

    Corsair H115i Platinum doesn't show in HWiNFO64 6.02

    And this is my system that we've been testing. Case is a Corsair 280x RGB. No iCUE/corsair service, flash on the camera, kinda drowns out the colors. [attachment=3319] No iCUE/corsair.service, no flash, dragged the brightness down a bit. [attachment=3322] iCue/corsair.service running, no flash...
  7. R

    Corsair H115i Platinum doesn't show in HWiNFO64 6.02

    Here are the results of the 10m CPU Burnin. I ran SIV64X-Beta27, and HWiNFO64 6.03 build 3689. [attachment=3315] [attachment=3314] [attachment=3316]
  8. R

    Corsair H115i Platinum doesn't show in HWiNFO64 6.02

    I don't have time at the moment to run a 30m burn, but I did run one for about 5 minutes, and it showed changes on the average, min and max (i had to end the burn to get a max).  Unfortunately, I botched grabbing a screenshot, and don't have that to post atm,  but the sensors are working for...
  9. R

    Corsair H115i Platinum doesn't show in HWiNFO64 6.02

    Do you want me to do a run with both hwinfo build 3689 and siv 5.37 beta 26 for a time period.  I see now what you’re talking about with the data for the fans, there’s no min max average data. Let me know if there’s something you’d like me to test.
  10. R

    Corsair H115i Platinum doesn't show in HWiNFO64 6.02

    Martin: My bad, I did miss your post.  Sorry about that, I have had HWiNFO64 build 3689 running for the past 1h 30m and the leds have remained lit on the top of the h115i pumphead/heatsink.
  11. R

    Corsair H115i Platinum doesn't show in HWiNFO64 6.02

    i have Nocuta IndustrialPPC-3000 PWM fans on the h115i that i replaced the onesit came with :P they do spin up when the system gets warm ;) i didn't use my pc at all during these test, and what little heat might have been generated doesn't meet the threshold for my fans to spin up.
  12. R

    Corsair H115i Platinum doesn't show in HWiNFO64 6.02

    well, that was embarressing.  Fixed the screenshot attachments.
  13. R

    Corsair H115i Platinum doesn't show in HWiNFO64 6.02

    LED's stayed on throughout the entire test, screenshots, and reports are attached. [attachment=3312] [attachment=3313]
  14. R

    Corsair H115i Platinum doesn't show in HWiNFO64 6.02

    Martin: So i ran HWiNFO64_603_3687, let it open to the main menu, and then hit the sensors button, left it open 6 seconds, and shut down the entire application, leds remained lit.  Ran it again, and left the sensors tab, and after 20  seconds roughly the led's shut off.  Please see the test for...
  15. R

    Corsair H115i Platinum doesn't show in HWiNFO64 6.02

    I just got to work, I will give these a try when I get home, probably about 4-5pm edt. As far as the lights on the pump head, they do not come back upon exit, and starting the Corsair service in services.msc or via the task manager restores the lights to being on. I toggle the service on then...
Top