Download and install previous version of hwinfo

BigAl

Member
Hi,

Since the last update a few days ago, hwinfo64 (pro) crashes immediately after autostart. I can then start it manually later and it works (most of the time).

I would now like to test the previous version. Unfortunately I can only find the latest version for download. Is there any place where you can download a previous version?

Alex
 
Previous versions can be found here: https://www.hwinfo.com/OldFoss
But it would be very useful if you could attach the HWiNFO Debug File of the crash so I can look into that and fix it.
Attached you'll find the dbg-file.

HWINFO crashes every time when it's started automatically. If I start it manually it works most of the times... The previous version works fine (tested it). On another of my computer the new version works fine.
 

Attachments

  • HWiNFO64.dbg.zip
    229.7 KB · Views: 2
Hmm, it doesn't indicate any internal issue so I'm really wondering what's causing that.
You might try to open Windows Task Scheduler and add some delay for the HWiNFO task if that will help.
 
I tried already 10 and 30 seconds for the delayed start (default was 5 seconds). No difference. It starts shortly and then immediately it will be ended. In the windows event it shows an error:

- <Event xmlns="[URL]http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event[/URL]"> - <System> <Provider Name="Application Error" Guid="{a0e9b465-b939-57d7-b27d-95d8e925ff57}" /> <EventID>1000</EventID> <Version>0</Version> <Level>2</Level> <Task>100</Task> <Opcode>0</Opcode> <Keywords>0x8000000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2023-10-14T07:16:42.2640012Z" /> <EventRecordID>31802</EventRecordID> <Correlation /> <Execution ProcessID="17084" ThreadID="17088" /> <Channel>Application</Channel> <Computer>WSAlexSim</Computer> <Security UserID="S-1-5-21-2565364352-2320800360-3152231873-1001" /> </System> - <EventData> <Data Name="AppName">HWiNFO64.EXE</Data> <Data Name="AppVersion">7.64.5240.0</Data> <Data Name="AppTimeStamp">65265eb7</Data> <Data Name="ModuleName">HWiNFO64.EXE</Data> <Data Name="ModuleVersion">7.64.5240.0</Data> <Data Name="ModuleTimeStamp">65265eb7</Data> <Data Name="ExceptionCode">c0000409</Data> <Data Name="FaultingOffset">00000000005677e8</Data> <Data Name="ProcessId">0x2f78</Data> <Data Name="ProcessCreationTime">0x1d9fe6e4c0029b3</Data> <Data Name="AppPath">C:\Program Files\HWiNFO64\HWiNFO64.EXE</Data> <Data Name="ModulePath">C:\Program Files\HWiNFO64\HWiNFO64.EXE</Data> <Data Name="IntegratorReportId">0b180a3b-26ae-4eeb-8481-048b3c46410e</Data> <Data Name="PackageFullName" /> <Data Name="PackageRelativeAppId" /> </EventData> </Event>
 
Do you use any other tools that pull data from HWiNFO?
How do you auto start HWiNFO, via its embedded Auto Start option (so in it's in Task Scheduler)?
 
Yes. I use SimHub and the Stream-Deck plug-in. On my other computer (the one that works perfectly) I use the Stream-Deck plug-in and an application I wrote by myself :):

2023-10-14 12_06_57-HWiNFO64 VIEWER.png
 
Nice app :)
Try to disable "PresentMon Support" in HWiNFO if that will maybe help.
 
Back
Top