HWiNFO64 doesn't show VRM temperatures of XFX R7950 Black Edition

Tom620

New Member
Hi Martin,

The vrm temperature of my XFX 7950 card doesn't show up in HWiNFO64. As far as I can see core temp is accurate and changing according to load.

Enclosed a zip file with screenshots of gpu-z sensors and hwinfo64 sensors. Also added a debug log.

Maybe you can help me out.

Thanks,

Tom
 

Attachments

Martin

HWiNFO Author
Staff member
Are you sure that you GPU is able to monitor VRM values? Only certain higher-end models feature such sensors.
I can't see such values in GPU-Z either...
If you think it should be able to monitor such values, you also need to attach the HWiNFO Debug File, so I can analyze it.
 

Martin

HWiNFO Author
Staff member
OK. Let me know when you get a response. If there's a way how to monitor these values, I'll try to add this into HWiNFO.
 

shankly1985

Member
I Also own the XFX HD7950 version and Hwinfo shows my vrm readings.
My card is the voltage unlocked version and was bought around release of the 7000 series.
I have read on other forums from people that also own the XFX card if its the voltage locked version you can't read the vrm temps :(

See image Attachment
 

Attachments

Tom620

New Member
I purchased my R7950 in January 2013. This must be the locked version, because MSI Afterburner won't let me adjust the voltage. The helpdesk of XFX didn't say anything about locked/unlocked versions. Thanks for clearing this up, shankly1985 :)
 

shankly1985

Member
Tom620 said:
I purchased my R7950 in January 2013. This must be the locked version, because MSI Afterburner won't let me adjust the voltage. The helpdesk of XFX didn't say anything about locked/unlocked versions. Thanks for clearing this up, shankly1985 :)
No problem :D
 
Top