Recent content by the_gas

  1. T

    Generate a HWINFO64 Report

    Cheers that did it.
  2. T

    Generate a HWINFO64 Report

    Hi Martin, Please can you provide some simple instructions on how to generate a HWINFO64 report? I have changed my settings, see screenshot, and I believe this may be stopping me from generating a report as I do not see any option to generate or save a report. Please advise, thank you.
  3. T

    Vega 64 Temperatures Stopped Working

    HWINFO was not appearing in my task bar and i noticed that my GPU kept crashing and locking up the whole system after starting HWINFO. Not sure what happened, but i just decided to clean install Windows and start a fresh.
  4. T

    Vega 64 Temperatures Stopped Working

    I did change drivers yesterday, but it was working okay after changing. It was only this morning that it vanished and then i tried a clean DDU install.
  5. T

    Vega 64 Temperatures Stopped Working

    Hi Martin, Several of my Vega 64 temperature sensors have stopped working, do you know why? I have tried: A different vega gpu a different version of hwinfo64 a clean driver install deleting my hwinfo config file enabling amd adl Everything worked last night afaik. https://imgur.com/Knu5BTO
  6. T

    HWINFO64 Wrong Order of GPUs

    Furry muff. That said, I have no issues with my Ryzen 1800x system and using 2x Vegas.
  7. T

    HWINFO64 Wrong Order of GPUs

    Okay, i'll have to do that. I suspect it could be something to with using a Threadripper processor and the PCI-E lanes, all 64 of them.
  8. T

    HWINFO64 Wrong Order of GPUs

    Here's the thing, it is connected to the primary GPU. It's connected to the GPU sat in the very first PCI-E slot. Using an Asus Zenith Motherboard and i have GPU2 sat in PCI-E lane 3 (the 2nd x16 slot). Is there any easy way i can swap them around? I'll save my settings and try a clean...
  9. T

    HWINFO64 Wrong Order of GPUs

    I have 1x displayport 4k display. I have an Elgahto HD 60 Pro connected to the HDMI port on my Vega 64, so Windows is counting that as the second display.
  10. T

    HWINFO64 Wrong Order of GPUs

    They appear to be in the right order in Wattman, please refer the screenshot below as i ran Tomb Raider. https://imgur.com/fW86VAB
  11. T

    HWINFO64 Wrong Order of GPUs

    HWINFO64 latest beta build is reporting the wrong order of my GPUs. GPU1 is sitting in the first PCI-E slot and GPU0 is sitting in the second.  I have tried disabling Reorder GPUs, but nothing changes. Can you help? Thanks.  https://imgur.com/3PraUAS
  12. T

    Vega 64 AIO

    Looks good, thanks. I will let you know if i find any bugs.
  13. T

    Vega 64 AIO

    Here's idle.
  14. T

    Vega 64 AIO

    Can do, what do i need to do?
  15. T

    Vega 64 AIO

    I think you are right, i think they are mixed up.
Top