HW Info is shutting down after a while when minimized to tray

G5y

New Member
Hi Martin,
first I wanna say, thank you very much for your great work and tool!

I´m encountering suddenly the same issue. Never had this issue before. It´s also closing while it is opened on the second screen.


Faulting application name: HWiNFO64.EXE, version: 6.30.4240.0, timestamp: 0x5f478f21
Name of the faulty module: GDI32.dll, version: 10.0.19041.1, time stamp: 0xf9b8bb80
Exception code: 0xc000041d
Error offset: 0x0000000000002b8f
Faulting process id: 0x3cd0
Faulting application start time: 0x01d695a15ba58d58
Faulting application path: C: \ Program Files \ HWiNFO64 \ HWiNFO64.EXE
Faulting module path: C: \ WINDOWS \ System32 \ GDI32.dll
Report ID: f72242e0-bb5b-41fd-a635-a1b50b3c9bde
Full name of the faulty package:
Application ID relative to the failed package:

Started in DEBUG Mode now. Will send it as soon the issue appears again.
 
Last edited:

Martin

HWiNFO Author
Staff member
Hi Martin,
first I wanna say, thank you very much for your great work and tool!

I´m encountering suddenly the same issue. Never had this issue before. It´s also closing while it is opened on the second screen.


Faulting application name: HWiNFO64.EXE, version: 6.30.4240.0, timestamp: 0x5f478f21
Name of the faulty module: GDI32.dll, version: 10.0.19041.1, time stamp: 0xf9b8bb80
Exception code: 0xc000041d
Error offset: 0x0000000000002b8f
Faulting process id: 0x3cd0
Faulting application start time: 0x01d695a15ba58d58
Faulting application path: C: \ Program Files \ HWiNFO64 \ HWiNFO64.EXE
Faulting module path: C: \ WINDOWS \ System32 \ GDI32.dll
Report ID: f72242e0-bb5b-41fd-a635-a1b50b3c9bde
Full name of the faulty package:
Application ID relative to the failed package:

Started in DEBUG Mode now. Will send it as soon the issue appears again.

This seems to be some issue in Windows GUI. Which Windows version do you have? Is it possible that it started to happen after a Windows update?
 

G5y

New Member
It's the newest Windows 10 2004, since last week I got this issues.
Will check directly when I'm back home to see, if any updated happened since last week
 

G5y

New Member
This seems to be some issue in Windows GUI. Which Windows version do you have? Is it possible that it started to happen after a Windows update?
Seems it was the nvidia driver and also the newest nvidia driver from today. Went back to an older one and it works again. ^^
 
Top